NYT FRA MEDLEMMERNE

Billedvæver Benthe Ibsen

Billedvæver Benthe Ibsen, som er en del af Vesterhavsvæverne i Varde,  har fået antaget værker til 3 forskellige udstillinger her i efteråret.

Vesterhavsvæverne er en gruppe af vævere, som alle er medlem af Sydvestjysk Vævekreds.

På vævestuen i Kulturspinderiet deler alle deres store fælles passion for vævning, de fleste ved skaftevæven og en mindre gruppe af billedvævere. 

I “Art Billund Centret 2021” ønsker Billund Kunstforening at sætte fokus på kunst for amatører eller mere etablerede kunstnere i weekenden lørdag den 11. September kl. 11 til kl 17 og søndag den 12.september i tiden 10 til 16. Der er 44 stande med spændende forskellig kunst, hvor BI er at træffe ved stand nr 17. 

Der er gratis adgang for besøgende, ses vi på adressen Hans Jensens Vej 6, 7190 Billund?

Kunstbygningen Filosoffens årlige censurerede kunstudstilling er inspireret af H. C. Andersens forunderlige verden relateret til værdiordene “ Det grænseoverskridende “, “Det magtfulde sprog” eller “Mønsterbruddet”.

Her præsenteres også mange forskellige smukke kunstarter på udstillingen, - og Benthe Ibsen deltager som eneste billedvæver med værket “Forandring”.

Udstillingen åbner søndag den 22. august kl 11.00 og slutter søndag den 29. august kl. 15.00 med præmieoverrækkelse på adressen: Filosofgangen 30, 5000 Odense C.

Som et led i Odense festuge er udstillingen gratis for besøgende.

Benthe Ibsen har fået sit værk “ A New beginning”  antaget af censurkomiteen til Kate Derum Award for Small Tapestries 2021 i South Melbourne, Victoria, Australien.

Udstillingen afholdes hvert andet år af Australian Tapestry Workshop. Kate Derums betydelige indsats for at mini- tekstilerne blev anerkendt  som en kunstart, er den mest prestigefyldte præmie i Australien for etablerede kunstnere.

I dette tilfælde dækker begrebet mini-tekstil en størelse på maximalt 30x30x 2 cm.

Udstillingen er i perioden 8. Oktober til 24. December 2021 med deltagelse af 53 kunstnere verden over.

Der er mulighed for at se flere af  Benthe Ibsens værker på hjemmesiden: bentheibsen.dk 

Vesterhavsvæverne deltager i aktivitetsdagene for “Gang i Kulturspinderiet” den 19. September 2021 fra kl. 12-15. Adressen er Stålværksvej 13B, Varde

Vel mødt i det sydvestjyske samt måske udenlands😊

Med venlig hilsen

Benthe Ibsen